Om bloggen

Jag heter Gunilla Lundqvist och är personen bakom bloggen. Till vardags arbetar jag med föreläsning, utbildning och som inspiratör i syfte att stödja företag och organisationer i deras förändrings- och utvecklingsarbete inom områdena Organisationsutveckling, Ledarskap, Kommunikation och Omvärldsspaning

Som person har jag alltid varit nyfiken och låtit mig inspireras av nya intryck. Det kan vara att resa, läsa, gå på utställningar, lyssna på föredrag eller umgås med spännande människor. Man kan kort och gott säga att jag samlar på intryck.

Om bloggen

I mina uppdrag har jag stor nytta av alla dessa intryck då jag ofta har rollen att leverera nya spännande aha-upplevelser som får människor att lyfta blicken och se nya möjligheter. Bloggen föddes för drygt sju år sedan som ett inspirationsbrev där jag paketerade mina intryck i syfte att inspirera och skapa nyfikenhet. Med stöd av all den positiva respons jag fått finns bloggen som en kreativ kommunikationsplattform på nätet.

Ni får gärna lämna kommentarer och önskemål på startsidan. Jag kan säkert inte tillgodose allt, men det kommer definitivt att väcka nya tankar.